maandag 8 november 2010

Internat. Dogshow Bleiswijk

Dit weekend was voor ons weer een geweldig succes. We gingen dit keer richting Nederland naar Bleiswijk. We hadden 3 honden ingeschreven , Hakuna , Ice-T en Jommeke. Er keurde een Engelse keurder Mr. Kane.  Sommige vragen zich waarschijnlijk af waarom Hakuna ? Hij is in veel landen al kampioen maar dit vinden wij geen reden om die hond thuis te laten. Kampioensklas is voor iets een klas waar kampioenen mogen deel nemen , en als je dan een hond hebt die het goed doet profiteer je daar ook van want morgen kan het voorbij zijn  en de CAC gaat dan toch over naar de RCAC dus dan is de andere ook tevreden .
Ook voor Jommeke onze jongste telg was het een super dag , hij is een zoon van Hakuna en Daria.
Hij werd beste puppie en in de erering werd hij nogaals bekroond tot BESTE PUPPIE IN SHOW.
Dit is zijn tweede maal op rij dat hij een podiumplaats krijgt in de erering. Vorige week in Leuven haalde hij een 2 plaats binnen. Hij begint snel zijn papa achterna te gaan. :)
Ook onze Ice-T kreeg een uitmuntend raportje en een eerste plaats. Hakuna werd Beste reu en op het laatste werd hij ook nog bekroond tot Beste van het Ras. Dit is voor hem de 19de keer dat hij Beste van het ras word op zijn leeftijd van 3 jaar. Al stond hij niet op zijn mooist want zijn vacht is volledig verdwenen en dit duurt toch nog weer heel even voor die weer optimaal staat.
We zijn apetrots onze 3 jongens waarvan 2 van onze eigen fok.






1 opmerking: