zondag 24 juli 2011

Jelka is terug thuis

Vandaag is het net 14 dagen dat Jelka terug bij ons is, De eerste week heeft ze bij de ouders van Bart gelogeerd , dit omdat wij nog een week moesten werken en haar niet konden observeren hoe zij in de roedel zou opgenomen worden. Een tweede probleem was hier, onze roedel bestaat uit 2 teven en 4 reuen , daar een bijna volwassen teef tussen brengen is niet makkelijk en ook dat ons Daria loops geworden was en de situatie er niet makkelijker op maakte. Toen Daria haar hoogte punt van haar loopsheid bereikt had moesten we gaan wisselen , we besloten Daria en Indira op zomerkamp te laten gaan bij de ouders van Bart tot de loopsheid over is en Jelka naar huis te brengen tussen de reuen. Dit verliep super. De eerste dag was een reuze feest , Jommeke en Jelka wisten van geen ophouden en speelden er op los. De tweede dag was het al een stuk rustiger . Na één week bij ons weet ze zich goed aan te passen en ze geniet van alle nieuwe ervaringen. Zo was het gisteren show in Luik , we durfden ze nog niet alleen thuis laten en besloten haar mee te nemen in de plaats van Ice-T . Ice-T is nu toch wat uit vacht en mocht met Bhanu op onze huisraad passen. Jelka gedroeg haar voortreffelijk op de show , ze was rustig en genoot van alle honden in haar buurt. We hopen haar in de toekomst als ze volledig in topconditie staat ook voor te brengen op show.
Hieronder een paar sfeerfoto's van Jelka bij ons thuis. Eind deze week een nieuwe uitdaging , Daria en Indira komen naar huis. 






  

2 opmerkingen:

  1. Wat een lieve foto's..
    Nu hopen dat de Dames Jelka net zo leuk vind als jullie mannen

    groetjes uit zeeland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. BEAUTIFUL girl! She looks so much better---so happy! I'm so glad. I hated to see her looking so sad before! I hate people who don't love their pets and care for them!!!

    BeantwoordenVerwijderen