donderdag 3 mei 2012

20 Jubilieum Show in Leonberg

Dinsdag 1 mei is het altijd de opening van de duiste clubmatchen en die vind plaats in Leonberg zelf.
We hadden juist Hakuna en Ice-T ingeschreven en reden op en af naar Leonberg. We vertrokken heel vroeg en het weer was hier vreselijk , toen we daar aankwamen zag het er heel goed uit en al gauw kwam de zon te voorschijn . Hakuna was ingeschreven in ereklasse en Ice-T in fokkersklasse. We hadden voor beiden W. Pepper als duitse keurder. Eerst kwam Ice-T aan de beurt , de keurder sprak enkel veel belovende worden over Ice-T. Toen we moesten lopen , zei hij dat hij het niet begreep dat een hond die zo harmonisch en kynologisch goed in elkaar zit zo weinig gangwerk liet zien. Ik moest opnieuw lopen en moest deze keer sneller lopen , zo gezegd zo gedaan. En dit was het wat de keurder wilde zien , hij was vol lof over hem en we verdienden een eerste plaats. We waren super tevreden en hadden dit niet verwacht.  Ice-T is een ander type dan Hakuna en dan verwachten we dit niet.  Dan was het de beurt aan Hakuna . We hadden in het verleden ook al een keer Hr. Pepper gehad als keurder en we wisten wel dat hij op het type van Hakuna zou vallen.  Maar in ereklasse sta je daar dan met concurrenten die ook al veel gewonnen hebben en die al veel gepresteerd hebben .  Zoals altijd staat Hakuna als een blok voor de keurder en laat hij zich netjes keuren . Na een rondje lopen kreeg hij een welverdiende " Vorz├╝glich Plus" van de keurder. Wat wil zeggen " Een excellent met een plus erbij " :-) .Wel plezant om te horen .  Zo mochten we opnieuw na de septembershow op de 1 ste plaats gestaan . Super tof !! We gaan met 2 hondjes naar daar en komen met 2 eerste plaatsen naar huis , wat wil een mens nog meer ?? Omdat we bij de geplaatste honden waren moesten tot de middag blijven om de trofee├źn overhandigd te krijgen in de erering. Daarna mocht Ice-T nog mee dingen voor de titel best reu , maar de was voor de kampioensreu weg gelegd . Op het einde mogen de Beste reu , teef , jeugdhond, veteraan , beste ereklas teef en beste ereklas reu tegen elkaar lopen voor de BEST IN SHOW titel in de wacht te slepen. Daar was Hakuna dus bij. Hakuna werd met de beste reu , en de beste teef in het midden gehaald en moesten nog wat extra rondjes lopen . Dan mocht de teef ook een stapje achteruit en ging het nog tussen Hakuna en die beste reu. Ik kan je zeggen dat de zenuwen dan wel komen hoor . De keurder betaste beide honden nog een keer en nog een extra rondje lopen . Na wat overleg met de andere keurders , kwam hij onze richting uit en feliciteerde hij mij en Hakuna. Ongelooflijk , we wonnen de clubmatch in Leonberg. De burgemeester van Leonberg kwam de beker overhandigen en ons feliciteren. Nog altijd kunnen we het moelijk geloven . Na zijn talrijke succes van de afgelopen jaren is dit voor ons het hoogtepunt , samen met zijn Best in Show in Leuven.
Ooit heeft ons Daria ook beste teef geweest in Leonberg maar dit overtreft alles.  We zijn super trots op onze hondjes ,  super gedaan !!


Simba, Zidane , Bhanu , Czibor , Daria , Hakuna , Ice-T , Indira , Jommeke , Jelka  bedankt voor de wondermooie showmomenten die jullie ons al gegeven hebben door de jaren heen . Jullie zijn en waren super !!

Hakuna BEST IN SHOW

Ice-T

Ice-T mijnen dikke knuffelbeer

Ice-T

Hakuna

Hakuna


1 opmerking:

  1. 't was al eens de moeite om naar daar te gaan allee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen