donderdag 20 december 2012

Hakuna King of de Ring

Eerst en vooral wil ik meedelen dat Jelka niet drachtig is en dat we binnen 6 maanden opnieuw gaan proberen. Spijtig voor de mensen die graag een pup wilden uit die combinatie maar je kan de natuur niet dwingen . Dus nog 6 maanden geduld !! :-) . Dit weekend waren we van de partij in Engeland op het championship van de LKA . Er waren 66 leonbergers ingeschreven . Hakuna en Ice-T stonden samen in Kampioensklas ( in engeland is dit open klas) .Hakuna werd eerste en Ice-T werd tweede.
Hakuna werd ook beste reu en werd op het einde ook Beste van het ras.
Dan mocht hij het open nemen in de erering in Working Group .Daar werd hij geselecteerd bij de laatste 10 honden . Het was een super dag !
Nu het jaar stilaan op zijn einde loopt en de laatste show achter de rug is ,is dan ook de eindstand bekend bij diverse puntentellingen. Zo is hij voor de derde keer KING OF THE RING 2012 bij de Belgische Leonberger Club !!! Super Goed gedaan Koentje !!!!   Dan bij de Viyo Top Dog Award is hij beste Showhond van het jaar in groep 2 maar eindwinnaar van alle rassen dus BESTE SHOWHOND 2012.
Dan hebben we ook nog de gouden Kluif van Eukanuba , daar is hij tevens groepswinnaar van groep 2 en in het eindresultaat van alle rassen met 1 puntje verschil van de eerste op een welverdiende 2 de plaats geĆ«indigd .  Dus nu op naar het volgend jaar .

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten