maandag 30 januari 2012

Vele redenen om terug te feesten !! :-)

Dit weekend was weer een voltreffer voor ons ! :-)
Zaterdag reden we richting Mouscron met drie van onze vier ingeschreven honden , Hakuna lieten na lang piekeren toch thuis omdat hij in topconditie moet zijn voor de komende weken  :-).
Dus vergezeld van Ice-T , Jommeke en zus Jelka gingen we opnieuw de uitdaging aan om ons beste beentje voor te zetten samen met 25 andere leonbergers. Het was een franse keurmeester J.J Dupas die keurde , en vorige jaar had hij ons Jommeke in de erering ooit BEST JUNIOR IN SHOW gemaakt  , dus we waren benieuwd of hij nog altijd die zelfde mening had van toen een jaar terug.
Jommeke haalde een welverdiende eerste plaats en ook Ice-T haalde in Openklas een eerste plaats, dan mochten ze samen met de kampioensreu voor de titel lopen van beste reu. Jommeke met zijn 22 maand haalde het van Ice-T en de kampioensreu. Dan was het de beurt aan ons Jelka de zus van Jommeke , zij haalde een welverdiende tweede plaats , 3 x eerste plaats zou teveel van het goede geweest zijn !! :-)
Maar de vreugde kon nog niet op toen Jommeke samen met de beste teef , de beste veteraan en de beste jeugdhond moest lopen  en ook nog BESTE VAN HET RAS werd . Dus 2 eerste plaatsen en een tweede plaats en een BOB mee naar huis , een mens zou al voor minder eens gelukkig zijn en joepie roepen , al waren er sommige minder gelukkig. :-). Dan laten we Hakuna eens thuis !! Ook bij thuis komst goed nieuws in onze mailbox uit Amerika. Junebug, de zus van Jommeke en Jelka  geeft haar laatste puntje binnen gehaald voor haar titel GRAND CHAMPION en werd beste teef  . Ook een zoon en dochter van Hakuna lieten zich van zijn beste kant een werd reserve best teef en reu. Dus redenen genoeg om te feesten en een schitterend weekend af te sluiten. Op naar de volgende uitdaging.
Foto van Mouscron volgt nog.

1 opmerking:

  1. hey proficiat met de behaalde resultaten van Jommeke en Jelka en Ice T!
    Dus het gaat weer wat beter met Hakuna...Fijn!
    gr Henry en Manuela

    BeantwoordenVerwijderen