maandag 10 oktober 2011

Veel nieuwtjes !!!

Waar moet ik beginnen ???? Het is alweer een tijdje geleden dat ik de site wat aangevuld heb of of in het blog gepost heb. Maar ik bij het begin beginnen . Het was 2 weken geleden 24 september het beloofde een druk showweekend te worden. We gingen op zaterdag richting Maastricht met Jommeke , Jelka en Ice-T naar de show. Het werd een schitterende dag , Jommeke werd 1 ste in Jeugdklas en verkreeg daar door een JCAC , Ice-T moest het opnemen tegen een andere kampioen en haalde ook een eerste plaats binnen . Dan moesten hij en Jommeke het tegen elkaar opnemen en Ice-T naam zijn laatste punt binne dat hij nodig had om Nederlands en Internationaal Kampioen te worden. Dan mochten Jommeke en de tweede kampioen lopen voor de RCAC en ook daar ging Jommeke mee lopen. Dan was het de beurt aan Jelka , dit was voor haar haar 2de showke en zij werd eerste van 5 teefjes en werd daarbij ook beste teef .Samen met Ice-T mocht ze lopen voor het beste van het ras maar de eer ging naar Ice-T. Dus naar huis met 3 schitterende resultaten en 2 kampioenstitels , super fier waren we. Dan maar vroeg onder de wol om te vroeg te kunnen vertrekken naar Leonberg . We besloten Ice-T thuis te laten om hij op zaterdag al een mooie prestatie geleverd had. Dus het werd Hakuna , Jommeke en Jelka ging mee om te supporteren. Hakuna moest het opnemen tegen 3 grote namen in ereklas , dit is een klas waar honden mee doen die eigenlijk gewoon meelopen voor de eer en die al internationaal kampioen zijn. Tot onze grote verbaazing kwam Hakuna op 1 te staan , mijn geluk kon niet op .!!! :-) Op 2 eindigde Rosaceae Amaranthus , op 3 Kwenobe Balfen Shiku en op 4 Forest Leo vom Jerichower Land. Jommeke moest het opnemen tegen 26 andere jeugdhonden en hij werd bij de laatste 8 geselecteerd dus op een show zoals Leonberg een hele prestatie.  Dus een super weekend voor onze honden. Het volgende weekend stond een bezoekje bij Etha in het agenda naar de pups gaan zien van Ice-T en Pippeloen in de kennel Blekx Farm. Het werd een toffe en gezellige dag. Ice-T mocht mee en het was leuk te zien hoe lief hij was voor die kleine deugnietjes . Ook zijn we langs geweest bij Kira met haar stamboom die ondertussen ook een mooie pup geworden is .Ondertussen was er ook weer minder goed nieuws !!! De mensen die de broer van Jommeke en Jelka hadden ons opgebeld om ons mee te delen dat Jakuna ook niet langer bij hun kon blijven omdat hij zogezegd te veel blafte. Dus Jan en Jolanda ( Die het zusje Joni hebben )stonden klaar om Jakuna een nieuwe warme thuis te geven . We vernemen geregeld nieuws dat Jakuna het ondertussen super goed maakt met zijn zus Joni en maakt alle dagen nieuwe ervaringen mee. We zijn super blij dat hij nu met zijn gat in de boter gevallen is !! :-)
Dit weekend stond de show in Charleroi op de agenda, het werd een drukke bedoening want alle groepen waren op 1 dag gepland. Zelf hadden we 4 honden bij . Vanaf nu moet Jommeke en Jelka in tussenklasse want ze zijn 18 maanden geworden , dus gedaan met de jeugdklasse.
Jommeke werd 1ste en kreeg een uitmuntend , Ice-T werd ook eerste van 7 openklasse reuen , en normaal showt Ine Hakuna, maar die was op het zelfde moment een ander hondje aan het showen , zo deed ik ook Hakuna in kampioensklas .Ook hij werd 1 ste  maar dan moesten onze 3 reuen tegen elkaar lopen voor beste reu , dus rap Elise aangesprokken om met Jommeke te lopen , Bart met Ice-T en ik met Hakuna . Hakuna werd beste reu en de reserve CAC ging deze keer naar Jommeke en Elise. Daarna kwam Ine aangerend en mocht zij lopen met Hakuna voor de BOB dit is de 8ste keer dit jaar op Belgische shows dat hij beste van het ras werd. In de erering mocht hij lopen met alle besten van groep 2 en eindigde nogmaals op een 1 ste plaats. Voor een leonberger is dit niet veel voorkomend maar Hakuna heeft al meermaals een poduimplaats bemachtigd in de erering!! :-)
Ik ga deze week de site aanpassen en alle foto's plaatsen , hieronder al een voorsmaakje .

Hakuna - Amarantus - Shiku , Forest

Hakuna

Ice-T met 1 van zijn pups (zo vader zo zoon)

Dit lijkt een mooie flostouw , die staart van mijn paps

voor mij paps, laat ik toch mijn mooiste kant zien !!

Hakuna ' Best of Breed & Best of Group 2 "

Kira


Kira

Jakuna

Jakuna & Joni


Geen opmerkingen:

Een reactie posten